ziyyad's FotoPage


My name: ziyyad ul nizam
My Fotopage: http://ziyyad.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
awangje awangran
Latest entry:cuti tahun baru pun kerja
View this Fotopage entry
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
ZaminOmar Personal Photoblog
Latest entry:group photo Kursus Asas Fotografi 23/24 april 2011
--------------------------------------------------------------------------------------- KURSUS ASAS FOTOGRAFI SIRI 1 ANJURAN KOLEJ KOMUNITI KEPALA BATAS DENGAN ZaminOmar AGGR Photography - 23 & 24 April 2011 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Photographer ZaminOmar © All rights reserved. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------... View this Fotopage entry
KURSUS ASAS FOTOGRAFI SIRI 1 ANJURAN KOLEJ KOMUNITI KEPALA BATAS
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
azizul ishak
View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
nadia studio
http://www.facebook.com/pages/Nadia-Studio/102296563139857 View this Fotopage entry
JAMAL PHOTOGRAPHER
facebook : Jamal Wahab View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
intan suraya
Latest entry:Minal Aidil Wal Faidzin
Assalamualaikum to all my dear friends. I had difficulty to update this page & if you see my comments appeared more than once it's actually the system problem :-D Gee Ramadhan is leaving us soon as Syawal approaches. Hoping we've done our best this Ramadhan & may we meet Ramadhan again next year. I'm taking this opportunity to seek for forgiveness for any wrongdoings along the friendship trail. Wishing everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Those going back to kampung drive carefull... View this Fotopage entry
Littlestars Studio Photography
ADAN & AIZAH View this Fotopage entry
khoirul amal
Latest entry:Trip to kuching
Alhamdulillah.. sampai juga ke kuching.. lagi pict kat my schoepentoeter.wordpress.com :-) View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
yaRt Pictures
Latest entry:Saya dah pindah :-)
Salam.... Saya dah berpindah ke http://yartie.com, dan entry2 baru akan dikemaskini di rumah baru saya. Walaupun belum complete sepenuhnya, diharap anda terus menyokong dan memberi komen2 yang membina untuk saya memajukan diri :-) View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Layman's Garden GoodBye
iols sudah berpindah rumah.. Sila lah ke http://gardernerlayman.fotopages.com/ Let's leave Layman's Garden with one current scenario.. :-( View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
ekin chubby
Latest entry:HARI KELUARGA KOPKASTAM, SUNWAY LAGOON - 31HB MEI 09
View this Fotopage entry
credits to paten
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry

View this Fotopage entry
Conan skywalkeR
Latest entry:PERAK : Edisi Campur-campur ("Fast Track")
Last week aku ada keja kat Ipoh seminggu. Bila ada masa free tu aku ada la jalan-jalan sikit utk melapangkan dada dan minda, sambil-sambil memenuhkan perut. Penat belum abis lagi. Yang ni je la dapat dibubuh dulu dalam FP. Kalau ada kesempatan (kalau ada) akan di-uplod dari semasa ke semasa. :-O Sebelum tu nak tanya, harga bateri Canon berapa RM ha? Susah lak bila ada 1 je. Tak larat dok tunggu masa mengecass .. siput kecil kat pokok bunga - Gua Tempurung, Perak Menara Condong Teluk Int... View this Fotopage entry
nor zaiti
Latest entry::: Seri Perdana ( PM Residence ) Interrior Shot ::
Di tengah-tengah Putrajaya diatas sebuah kawasan yang berbukit terletaknya Sri Perdana iaitu kediaman rasmi Perdana Menteri Malaysia,Dato' Seri Abdullah Ahmad Badawi. Bangunan terletak diatas tanah bukit yang membolehkan anda melihat beberapa kawasan/bangunan penting di Putrajaya Terdapat satu ruang pelantar berhadapan rumah tersebut....yang membolehkan anda melihat terus ke Masjid putrajaya dan pejabat Perdana Menteri..Kawasan kediaman ini terletak di dalam kawasan seluas kira_kira 16 hekta... View this Fotopage entry
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
shariza safuri
Latest entry:MAJLIS KONVOKESYEN..
lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii LOL cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya ;-) anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian be... View this Fotopage entry
KruMATRIC GROUP
Latest entry:album
View this Fotopage entry
saupix ahmad
Latest entry:Maternity Photoshoot | Jamilah Ariff
boleh melintas langsung http://blog.saupixahmad.com/?p=3(disini) juga enjoy :-D saupix Photographer | designer Penang, Malaysia. +e-mail: saupix@yahoo.com +yahoo/msn ID: http://webmessenger.yahoo.com/?im=saupix(saupix) +hp: [6] 012.432.6857 © saupix.fotopages.com All images on this site are under the ownership & copyright of saupix.fotopages.com. All rights reserved View this Fotopage entry
jue rahim
Latest entry:Drive ATV @ Masaieed ......Qatar
..................................... View this Fotopage entry
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
Anan Mohamad Amri bin Adanan
Latest entry:Moved to my new home/ Berpindah ke laman blog baru.
Hello, Thanks for your support along this rollercoaster years. Fans and friends, regulars and passers by, I've moved to a new home, a new space, my own space at http://ananamri.com/blog(ananamri.com/blog). ======================================================== versi translasi tiada persamaan: LOL Salam, rakan & sahabat, pengunjung atau peminat (HOH gile perasan!), terima kasih di atas sokongan dan segalanya sepanjang berada di FP. Saya kini suda berpindah. Kalau ada yg linkkan FP saya, har... View this Fotopage entry
qoyran Al Idrus
Latest entry:mycousin-ENGKU ALYAA BATRISHA&ENGKU NATASHA NABILAH
this entry i would like to show u cik mek molek my sepupu..alahai geeyyammnyee tgk budak bdua nii.. si babby nihh namenyee Engku Alyaa Batrisha n the other one is Engku Natasha Nabilah..they are not sibling ok but,cousin.. akuu taklehh tahan lah tgk wjah si Batrisha nihh...kat umah panggil Dik Isha jee...nakal betoll gamboo diyee dlm video tuu tapi,frustrated because my cousin,captured that video..she forgot to switch on the sound so,the video become mute..terribly sorry bcause u cannot hear Isha voices... View this Fotopage entry
evlensa photography
Latest entry:Salam Raya 2010
View this Fotopage entry
donbatara Pidot
Latest entry:Zambri & Shafinaz
View this Fotopage entry
...
aisyah afiah
Latest entry:Justine Prita Kusuma
bes xname model ni.....ni slh sorg antare peserte Mild Beauties Course....tp tulah,janji dtg kul3 tp dtgnye kul6 huhuhuhu xptot......aku pon xtau nak bebel pe lg dah...komen jelah pe yg ptot View this Fotopage entry
cak cicadalogy
Latest entry:pindah sudah..ehe.
saya sudah pindah. walau dimana jua saya berada, diharap sahabat2 semua terus menziarah, menyokong, mengutuk, mengomen, mengkritik..kerana tanpa anda..siapa lah sayep. sila ke http://encikcak.wordpress.com terima kaseh semua dan wassalam. - cak. currently rumah baru agak tak meriah sikit. will upgrade and renovate from time to time View this Fotopage entry
shahzura production
Latest entry:Pertunangan Zul & Yan || 4 Oktober 2008 || Kg. Anak Air, Kuantan
Assalamualaikum... Pada 4 Oktober bersamaan hari ke-4 kita beraya.. Pasangan Zul & Yan telah langsungkan majlis pertunangan mereka.. Hopely hubungan mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin dan kekal sampai akhirat dalam alam perkahwinan nanti.. Untuk kawan-kawan...thanks jenguk kat fp saya... :-D :-D :-D Beberapa keping gambar untuk tatapan semua... View this Fotopage entry
Riesyam Photography
Latest entry:Officially closed
Setelah lama bernaung dengan fotopages nie, maka hari ini aku dengan rasminya mengumumkan segala aktiviti photography aku selepas ini akan berpindah ke website aku. http://www.riesyam.com/ Kepada pengunjung-pengunjung fotopages aku selama ini aku ucapkan jutaan terima kasih yang tidak terhingga di atas kunjungan serta sokongan anda kepada aku selama ini. Sudi-sudilah kiranya memanjangkan sokongan anda ke website terbaru saya. Terima kasih. RIESYAM PHOTOGRAPHY 019-564 2775 View this Fotopage entry
Syakir Zainol
Latest entry:Selamat tinggal Fotopages...
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan syakirzainol.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://syakirzainol.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :D View this Fotopage entry
Aku tanda dulu budak ni besar nanti!!!
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
The Wedding Photographer
Latest entry:Pentingnya PR
Sebuah komposisi gambar, venue dan angles boleh di tiru bulat-bulat. Yang membezakan foto tersebut ialah 'moments'. Bukan sebab photographer atau equipment yang menjamin suatu foto dihasilkan dengan baik. Itu mungkin betul tetapi apa yang paling utama dalam photography is PR. PR seorang photographer yang baik pasti akan mampu membangkitkan suasana yang condusive dan ceria untuk satu-satu photoshoot. Ada orang compare foto antara photographers sebagai early steps samaada untuk hire mereka atau tidak... View this Fotopage entry
hizwan hamid
Latest entry:Boikot
Sila Layari "www.jueika.com"(www.jueika.com) View this Fotopage entry
Ushar Foto
Latest entry:Saja Update....hehehehe...Rindu kat FOTOPAGES
visit my blog from time to time for latest update - www.myfotologi.com View this Fotopage entry
Original shot
NANEE comey
Latest entry:MyCousin's WEdd
last week p kuala selangor .. spupu kawen.. pagi tu ada tournament netball.. mmg ada insiden "bengang" masa tu...abes game blk umh makcik.. tido dlm keadaan bengang..then ptg tu terus drive p sana dgn spupu n makcik, tak terasa penat lak..smp pun dh 12mlm.. tgk2 si pengantin ni dok lyn karoke la plak smp kul 1..aku smp2 dok kutuk2 pengantin..gatai laa.. dia xpueh hati sbb aku xnyanyi,,haha.. tp mmg meriah ler knduri kt area sana.. View this Fotopage entry
Mokhriz Aziz
Latest entry:WarungCinta
[size=7]My wedding site at http://warungcinta.fotopages.com sementara tunggu website siap anda leh tgk2 kt sini..enjoyy :-D[/size] View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
dphoto studio
Latest entry:Official Closed!!!!
BYE..BYE FOTOPAGES!!!!! NOW YOU CAN CONTACT NAPIE MOKSIN VIA: Website http://www.napiemoksin.com Blog http://blog.napiemoksin.com Twitter http://twitter.com/napiemoksin Facebook Fan Page http://www.facebook.com/napiemoksinphotography Facebook Personal Acct http://www.facebook.com/napiemoksin View this Fotopage entry
syaidul azam
Latest entry:Berundur
Ramai kawan-kawan fotopages sudah pun berpindah. Peluang untuk menikmati kreativiti mereka hilang begitu sahaja. biarpun tak pernah bersua namun ramai dari kalangan, rakan fotopages amat baik hati dan sentiasa sahaja memberi input berguna terutama berkenaan fotografi. Mereka tidak lokek. malah terlalu bayak memberi dan berkongsi. saya juga akan berundur. Saya boleh ditemui di http://syaidul.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Hearty ZaRiff
Latest entry:..:: M A T A H A R I K U ::..
Tertutup sudah pintu .. pintu hatiku Yang pernah dibuka waktu hanya untukmu Kini kau pergi dari hidupku Kuharus relakanmu walau aku tak mau Berjuta warna pelangi didalam hati Sejenak luluh bergening menjauh pergi Takada lagi cahaya suci Semua nada beranjak aku terdiam sepi Dengarlah matahariku suara tangisanku Kubersedih kerna panah cinta menusuk jantungku Ucapkan matahariku puisi tentang hidupku Tentangku yang tak mampu menaklukan waktu Berjuta warna pelangi didalam hati Sejenak luluh be... View this Fotopage entry
manje sayang
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016