ziyyad's FotoPage

By: ziyyad ul nizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 20-Dec-2008 12:43 Email | Share | Bookmark
Musim Orkid...???

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Musim buah? penah dengaq...
Musim tengkujuh? penah dengaq...
Musim menuai? penah dengaq...
Musim haji? penah dengaq...
Musim orkid? haa...ni aku x penah dengaq...

Dalam 1-2 minggu lepas, maybe musim orkid kot (at least kat umah mak bapak aku ni). byk pokok orkid yg berbunga. seronok bebeno mak tgk pokok orkid dia berbunga. beliau mmg minat giler ngan orkid. kalo ada pameran orkid kat area utara ni, kompom ajak aku temankan, biasalah aku jd official supir beliau. dah pi tu pepaham je la, takkan pi saja, dok gitu? mesti beli 2-3 pokok..tapi yg biasa2 je la.. takdak la beliau beli orkid yg jenih eksotik yg rega beratus-ratus nuuu...

of course lah tiap orkid tu berbeza dari segi bentuk ataupun warnanya. but, dlm semua orkid mak aku tu, bagi aku ada 1 yg agak spesyel (if not mistaken, orkid dlm pix ke-9) sbb bunga dia berbau..bau cam buah pala... kalo x silap aku, bunga orkid takdak bau kan??














View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net