ziyyad's FotoPage

By: ziyyad ul nizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  >  >>]    [Archive]
Sunday, 23-Mar-2008 06:48 Email | Share | | Bookmark
Tenang Di Petang Maulud

 
 
 
View all 4 photos...





Saturday, 15-Mar-2008 08:40 Email | Share | | Bookmark
Antara Pantai & Laut

 


Sunday, 9-Mar-2008 05:00 Email | Share | | Bookmark
Ronda-Ronda Pilihanraya Umum Ke-12

 
 
 




1stly, sori le coz pix & kolaj kali ni kureng memuaskan sket. actually, x bertekap pun nk menembak sbb tetiba je selsema lak pagi semlm. sumer pix ni aku amik kalut2 jer sambil pi mengundi dgn mak & tok. bile petang menjelma, selsema pun dh kureng, so mmg teruja gak nk kluaq menembak tapi takde rezki la sbb ujan lak turun lebat bebeno...

papepun, during demam pilihanraya ni, byk gak tabiat & tebiat org2 kita yg aku x baper paham such as:
- mat-mat motor yg merempit sambil berkempen bawak bendera parti. kalo accident, berbaloi ker?
- para penyokong yg 'lebih' drp calon. calonnye cool & rilex jer. penyokong lak x leh kite cucuk sket, nk melenting jer. bak kata pepatah, lebih mangkuk dari periuk. mmg mangkuk lah!
- ada yg jemput ke majlis/kenduri sambut kemenangan 2-3 hari seblum hari mengundi. apa cer?! last2 kluaq result, kalah! amik kau... kalah+rugi+membazir... combo gitu..
- manusia yg tuko2 parti. kalo suker sgt tuko2 parti aka pengundi atas pagaq, x payah ler jd ahli mana parti...like me!
- undi rosak yg berlambak. apa kes???!!!

hmm..nanti aku tambah lg kalo ada...


Saturday, 1-Mar-2008 15:55 Email | Share | | Bookmark
I Thought I Saw A ..... !!!

 
 
 
View all 4 photos...





Saturday, 23-Feb-2008 04:46 Email | Share | | Bookmark
Cintaku Di Atas Bumbung...

 


baekkk punye port..!


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net