ziyyad's FotoPage

By: ziyyad ul nizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Jul-2008 16:47 Email | Share | | Bookmark
Aku ditinggalkan...

 


Dia pergi tinggalkan aku
Pergi tanpa rasa bersalah
Pergi tanpa melambai tangan kepadaku
Pergi tanpa menoleh kepadaku
Pergi tanpa ucap selamat tinggal

Dia pergi tinggalkan aku
Aku terkesima
Aku tidak percaya
Sanggup dia melangkah pergi
Apa salahku

Dia pergi tinggalkan aku
Pemergiannya walau hanya seketika
Walau hanya ke teluk bahang
Tetap buat ku cemburu
Oh..kameraku..




aku di'tag' oleh kak intan (http://insue72.fotopages.com/)..
Quote:
The rules:
1. Share 8 characteristics of a guy/girl you will never date
2. Tag 8 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
3. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.

hmmm...IMHO, those 8 characteristics would be:
1. muhrim - mmg la x bole...nk kena laknat ka..?!
2. married - x baik goncang/runtuhkan masjid
3. x hormat org tua (mak bapak dia, mak bapak aku & sesapa je yg lebey senior)
4. x jaga solat - susoh nk pantau yg ni...pompuan kan ada alasan 'holiday'
5. gedix / ngengada - meluat aku!
6. mata ringgitan - aku x kayo (lagi), mak bapak aku pun x kayo (lagi gak )
7. x kemas - dlm kamus aku, pompuan=kemas..
8. playgirl - aku x suka diplaykan..!!


aku juga di'tag' oleh conan (http://barrgas.fotopages.com/)
Quote:
The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

7 fakta ttg diriku:
1. aku lelaki
2. aku sebaya dgn conan
3. aku krg bercakap..lebih suka mendengar (ye ke.?! kalo kena angin, ckp byk gak kengkadang)
4. aku x penah sampai ke borneo
5. aku peminat bola sepak (now just minat tgk jer!! sejak abih skolah dolu, dh jarang giler turun pdg..)
6. aku x suka org yg aku kenal bukan perokok mula merokok.. (the moral of the story, merokoklah dolu sblum kenal dgn aku!)
7. aku malas nak tag org..(org tag aku, aku x kesahhh.. )

so, disebabkan tu (baca yg no.7 tu), aku takkan tag sesapa..
neway, kpd pihak yg men'tag' aku, thanks sbb tag korang show that i mean sumthin to you.. cewah..!! prasan lak..


Sunday, 22-Jun-2008 16:15 Email | Share | | Bookmark
'Mengkuang'

 
 
 




actually, gambo2 ni aku amik sblum cuti skolah hari tuu.. cuma la ni baru tersembui kluaq kat fp aku ni..
so, enjoy..!!


Saturday, 14-Jun-2008 06:40 Email | Share | | Bookmark
Kelantan Dalam Kenangan

 


Kesimpulan: semasa di kelantan, aku x byk menembak...


Friday, 6-Jun-2008 17:53 Email | Share | | Bookmark
The Road To Kelantan

 

Dlm tv asyik dok tunjuk 'The Road To Vienna'. aku cuma mampu pi kelantan ja...

ni crita minggu lepas sebenaqnya... ada bekwah kat sana..pi ler dh org jemput.. depa bekwah hari khamis.. so, for me, a bit unique lah sbb kalo kat belah sini, kenduri x sabtu mesti ahad...


Saturday, 31-May-2008 15:29 Email | Share | | Bookmark
Penang Kecik

 


Sambil dok tgk perasmian sukma kat ganu, sambil mengedit gambaq2 yg aku tembak kat Little Penang minggu lepas...saja je singgah jap kat situ. dah petang dah time aku sampai, para peniaga dah dok bersiap nk blk dah..so, nothin' much....

...tersenyum aku tgk Sultan Mizan dok menembak dari atas pentas tuu... i like!!!


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net