ziyyad's FotoPage

By: ziyyad ul nizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Saturday, 9-Aug-2008 05:10 Email | Share | | Bookmark
Aloq Setaq Version 2.0

 
 
 
View all 4 photos...





Entry kali ni masih berkenaan dgn aloq setaq. Jgn marah aaaa....nanti kena jual..!!




u r still dijemput untuk sertai epl fantasy football 08/09 (http://fantasy.premierleague.com/) sempena epl season 08/09 yg bakal bermula 16hb ni..
tu pun kalo sudi...

1st, register & choose players for ur squad..
pas tu, kalo nk join my league, go to 'Leagues' page, di bwh tajuk 'Join a private league', just insert kod ni - 218880-57621

that's it..enjoy!!


Thursday, 31-Jul-2008 17:23 Email | Share | | Bookmark
Aloq Setaq - Menara

 
 
 
View all 9 photos...

aku hanya mampu lihat dari bawah..
napa x naik?? ntah lerr..masa tu, tak terbukak hati plak nak naik ke ataih..
maybe next time i'll be up there..bila dah terbukak hati..!!
pi ke aloq setaq tu pun kelam-kabut jerr, bak pantun kat bawah ni:

matang tok dik,
langgaq, aloq setaq;
mai tergedik-gedik,
balik terketaq-ketaq..






adakah anda sorang peminat sukan bola sepak?
adakah anda berminat dgn liga perdana inggeris?
adakah anda berminat dgn permainan strategi?

even u answered 'no' to all 3 questions, u r still dijemput untuk sertai epl fantasy football 08/09 (http://fantasy.premierleague.com/) sempena epl season 08/09 yg bakal bermula 16hb ni..
tu pun kalo sudi... aku pun bkn reti sgt pun..

1st, register & choose players for ur squad..
pas tu, kalo nk join my league, go to 'Leagues' page, di bwh tajuk 'Join a private league', just insert kod ni - 218880-57621

that's it..enjoy!!


Friday, 25-Jul-2008 15:29 Email | Share | | Bookmark
Hujan

 


Erni...!! Angkat kain hujannnn....jemuran dah turunnnn...!!



Thursday, 17-Jul-2008 13:55 Email | Share | | Bookmark
Tau Ke Kertau...?

 
 
 




entry kali adalah tentang kertau aka mulberry..

yg aku tau, buah kertau ni bole dimakan. sedap ke? kalo cukup masak, mmg sedap..masam manis gituuu.. tapi kalo yg x masak, mmg masam laa.. tapi depends on ur luck gak kot.. kengkadang, aku makan yg cukup masak pun, tetap masam yg amatttt..!!

hmmm..camna nk tau buah yg masak or not..?? tgk kaler dia lerr.. time dia bayi, kaler dia putih kehijauan. time dia remaja, dia berkaler pink pudar. time dia belia, kaler dia merah. lastly, time dia dewasa, kaler dia merah kehitaman...

haa...believe it or not daun kertau ni makanan kegemaran ulat sutera...!! buat masak lomak pun sodap nihhh.. err..i mean the leaves, not the silkworms..!!


Wednesday, 9-Jul-2008 15:18 Email | Share | | Bookmark
Broken Bun

 
 
 
View all 4 photos...





Bagai bulan jatuh ke riba,
Huhh..tungga la sampai kucin bertanduk,
Sejak 2 menjak ni aku x pi mana-mana,
So ni je lah saja yg dpt aku tunjuk..!


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net