ziyyad's FotoPage

By: ziyyad ul nizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Oct-2008 16:18 Email | Share | | Bookmark
Mean Machines 2008

 
 
 
View all 4 photos...








Alhamdulillah sempat gak aku singgah kat autocity ahad lepas. mulanya, rancang nak pi hari sabtu tapi nak buat camna, demam le plak.. so, pi hari ahad.. tu pun kalut2 ja.. mana x nya, abih keja blk umah trus solat asar, then trus ke autocity. maghrib dah nak kena ada kat umah dah coz dah janji dgn mak nak bawak mak & ayah pi umah cik...

terpikiaq gak nak bawak mak & ayah pi umah cik dulu, then mlm tu baru pi autocity. tapi, idea itu direject serta-merta oleh aku sendri bila terkenangkan kameraku & skillku yg agak hampeh menyoot (imbuhan 'me' + 'shoot' ) pix bila mlm menjelma.....


Tuesday, 14-Oct-2008 03:04 Email | Share | | Bookmark
Alkisah Aidilfitri



8 fakta ttg aidilfitri kali ni:

1. aku terlupa melaksanakan 'tugas penting' yg menjadi rutin di mlm raya - gantung kad raya..
2. mak x buat byk kuih cam slalu...sbb oven mogok!
3. 1st time aku pakai sampin masa p solat sunat aidilfitri
4. menu lunch raya pertama - nasi + ayam masak merah - as alwayz..
5. raya ke-2, beraya di bgn serai...umah cik..
6. raya ke-4, beraya di jelapang...umah pak ngah..
7. sesat di ipoh... hampehh.. ipoh = ibu negeri yg plg kerap aku sesat..!!
8. raya ke-5, 'pulang' ke ofis.....


overall, not the best raya i ever had..tapi not bad la raya kali ni,ada gak kenangan2 yg agak best & unik yg akan menjadi kenangan di masa depan......


Tuesday, 30-Sep-2008 09:03 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri



Di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri & maaf zahir batin buat semua muslimin & muslimat x kira di mana anda berada, especially kepada korang yg sudi melawat fp aku yg x seberapa ni. moga anda berbahagia di samping orang yang tersayang.


Monday, 15-Sep-2008 14:20 Email | Share | | Bookmark
Salam Ramadan

 


Walaupun anak bulan dah jd bapak bulan, rasanya belum terlambat kot tuk aku ucapkan salam ramadan buat semua. Bulan tuk kita rapatkan diri kembali dgn-Nya. Tapi mmg lumrah, abih ja ramadan, still x baper nk insaf lg..(termasuk ler org yg menaip...sama ja)

Papepun, selamat berpuasa..moga segala ibadah kita diterima oleh-Nya...insya-Allah...aminnnnnn...



uiiihhh...lama sungguh x hapdet fp aku ni.
tenkiu kpd yg sudi melawat & memberi komen di fp aku yg ntahapahapa ini....


Monday, 25-Aug-2008 05:13 Email | Share | | Bookmark
Aloq Setaq Lagi Skali..!

 
 
 
View all 4 photos...





Uuuiiiihhh...rasa cam lama x hapdet fp aku ni..
a bit bz..plus, aku x menjalankan xtvt menembak..!

entry kali ni lagi skali ttg aloq setaq..!! awat? cemuih ka?? lantak laaa..nak buat camna, sebulan dua ni aku asyik pi blk aloq setaq ja. alhamdulillah..segala urusan berjalan lancar...so, entry pas ni konpom bukan ttg aloq setaq lagi..KONPOM..!!

cuma kali ni aku nk kongsi gambaq masjid albukhary..1st time aku singgah kat masjid ni. seblum ni aku x tau pun ttg kewujudan masjid ni. mmg lawa & tersergam indah..


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net